WEET WAT U BEWEEGT

Wij kunnen u weer zorgeloos laten bewegen

Voor elke klacht een specialist, dat geeft vertrouwen!

Wij helpen u graag vooruit. Fysiotherapie Wateringse Veld is een wijkpraktijk die weet wat u beweegt. Onze specialisten en behandelingen zijn afgestemd op de klachten die in de wijk en omgeving voorkomen. Wij hebben voor elke klacht een gespecialiseerde therapeut. Onder te verdelen in Fysiotherapie, Ergotherapie en Oefentherapie.

Fysiotherapie

Onder fysiotherapie vallen diverse specialismen:

Fysiotherapie

Met onze behandelingen worden uw lichamelijke klachten minder. Onder fysiotherapie vallen diverse specialismen, bekijk ze hieronder.

COVID-19

Heeft u COVID-19 gehad en ervaart u nu klachten zoals vermoeidheid, kortademigheid of spierpijn? Bij Fysiotherapie Wateringse Veld helpen we u graag om uw conditie te verbeteren en de longfunctie te optimaliseren.

Sportfysiotherapie

Blessure voorkomen, behandelen of revalideren? Onze sportfysiotherapeuten staan voor u klaar. We begeleiden u bij het opbouwen van uw trainingsintensiteit en trainingsvolume en helpen u om uw sportprestaties te verbeteren.

Dry Needling

Pijnlijke spierknopen (triggerpoints) in uw spieren? Dry needling is een effectieve behandelmethode om deze te verlichten. We prikken de triggerpoints met een dunne naald aan, wat pijnverlichting en bewegingsverbetering kan geven.

Spatadertherapie zwangerschap

Last van spataderen tijdens uw zwangerschap? We helpen u om de klachten te verminderen, adviseren u over hoe u zich kunt verzorgen en kunt voorkomen dat de klachten erger worden, en begeleiden u bij het dragen van steunkousen.

Ergotherapie

Ergotherapie stelt u in staat om opnieuw uw dagelijkse activiteiten uit te voeren als dat niet meer lukt door lichamelijke of psychische problemen

Manuele therapie

Pijnklachten in uw gewrichten, spieren of pezen? Manuele therapie kan uitkomst bieden. Onze ervaren therapeuten verminderen uw pijnklachten door middel van handgrepen, verbeteren uw beweeglijkheid en herstellen de functie van uw beweging.

Geriatrie

Ervaart u lichamelijke beperkingen door ouderdom? Onze geriatrie fysiotherapeuten helpen u graag om uw mobiliteit en zelfstandigheid te behouden of te verbeteren. 

Looptherapie bij etalagebenen

Heeft u last van etalagebenen (claudicatio intermittens)? We leren u om te wandelen op een manier die de pijn vermindert,helpen u om uw conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren en adviseren u over hoe u uw levensstijl kunt aanpassen om etalagebenen te voorkomen.

Kaakfysiotherapie

Heeft u pijn in uw kaak, kaakgewrichten, kauwspieren of ervaart u hoofdpijn of nekpijn? We verminderen pijnklachten, verbeteren uw kaakbewegingen en adviseren u over hoe u uw kaakgewrichten kunt ontlasten en spanning in uw hoofd en nek kunt verminderen.

Oefentherapie Cesar

Ondervindt u problemen in het dagelijks leven? Door houdingsproblemen & beweegproblemen? Oefentherapie Cesar helpt!

Kinderfysiotherapie

Heeft uw kind motorische problemen of een ontwikkelingsachterstand? Onze kinderfysiotherapeuten begeleiden uw kind bij de behandeling hiervan en helpen uw kind om zijn of haar motorische vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren, zodat het kind optimaal kan functioneren.

Psychosomatische fysiotherapie

Heeft u lichamelijke klachten die een gevolg zijn van stress, angst of andere psychosociale factoren? Psychosomatische fysiotherapie kan u helpen. We verminderen uw lichamelijke klachten, leren u om beter te ontspannen en om te gaan met stress en angst.

Echografie

Onze therapeuten kunnen echografie gebruiken om uw spieren, pezen, gewrichten, organen en bloedvaten te bekijken. Dit kan nuttig zijn om de oorzaak van uw pijnklachten te achterhalen en de voortgang van uw behandeling te monitoren.

Video afspraak

Heeft u geen tijd of mogelijkheid om naar de praktijk te komen? Maak dan een video afspraak met een van onze fysiotherapeuten. We bespreken uw klachten, nemen een lichamelijk onderzoek af via de videoverbinding en geven u oefeningen en adviezen.