Locatie &Basalt Revalidatie

Ergotherapie Wateringse Veld start een innovatief zorgconcept tegenover het HagaZiekenhuis Ergotherapie Wateringse Veld samen met Basalt, expertisecentrum voor revalidatiezorg, en 18 andere eerstelijnspraktijken. Een uniek innovatief zorgconcept genaamd ‘&Basalt’. Hiermee bieden we het hoofd aan toenemende uitdagingen in de revalidatiezorg. In een innovatief nieuw centrum vestigen we ons gezamenlijk in één gebouw.

Om in staat te zijn de toenemende stroom cliënten in de regio te kunnen behandelen, werkt Basalt samen met eerstelijns zorg op het gebied van logopedie, ergotherapie, fysiotherapie, diëtetiek, en hand- en huidtherapie.

Bij &Basalt revalideert de cliënt resultaatgericht onder de zorgzame regie van een revalidatiearts die direct verwijst naar onze behandelaars. Door korte lijnen en kennisuitwisseling onderling kan er snel en intensief gerevalideerd worden. &Basalt richt zich op cliënten met een neurologische aandoening en op hand-, pols- en elleboog-revalidatie. Het pand heeft een open karakter, prikkelarm ingericht en een warme uitstraling.

Onze fysiotherapeut

Henriette Terlouw
Henriette Terlouw
Ergotherapeut

Per 1 juli start een nieuw samenwerkingsverband tussen Ergotherapie Wateringse Veld en FysioDuinoord Zorgpraktijk in Den Haag. Beide partijen slaan de handen in een om het voor clënten mogelijk te maken op donderdagochtend terecht te kunnen bij Henriëtte.