Als praktijk eigenaar ziet Daphne hoe druk iedereen het heeft, niet alleen mannen, maar ook vrouwen. “Want we werken met zijn allen net zo hard. Op internationale vrouwendag (8 maart) wordt traditiegetrouw stilgestaan bij vrouwenrechten zoals arbeid en kiesrecht. Wereldwijd staat Internationale Vrouwendag elk jaar in het teken van strijdbaarheid en van solidariteit met meisjes en vrouwen. Het is in de twintigste eeuw ontstaan toen vrouwen opkwamen voor hun rechten.

Presentatie Gezonde Levensstijl

Ook wij dragen ons steentje bij aan deze belangrijke dag. Door middel van een presentatie over een gezonde levensstijl in combinatie met een druk bestaan. Zorgen we wel goed voor onszelf? Dan denk ik aan goede voeding, slapen, bewegen en ontspanning. En het vermijden van al het slechts voor ons lichaam, zoals alcohol en sigaretten.

Mijn collega Celine gaat zondag 5 maart in het kader van Internationale vrouwendag in het wijkcentrum Wateringse Veld een presentatie geven over het aanleren en vasthouden van een gezonde levensstijl, ook naast een druk leven waar tijd erg kostbaar is.

Céline is werkzaam bij Oefentherapie Wateringse Veld. Zij is specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag. Daarnaast heeft ze een achtergrond als zangeres en is Céline de afgelopen jaren werkzaam geweest als leefstijl adviseur.

Tijd voor mij

Celine zal die dag iets vertellen over: “Tijd voor mij”. Hoe zorg ik voor mijzelf in deze onzekere tijd. Kan ik dingen loslaten, ondanks dat mijn leven vol is met prikkels. En hoe zorg je voor de juiste balans tussen werk en privé? Tijd voor jezelf nemen is zo belangrijk, en toch schiet het er bij veel mensen bij in. Celine geeft je tips mee om direct mee aan de slag te gaan. Want je hebt maar één leven, dus kun je er maar beter het beste van maken!

Je bent van harte welkom om deze mooie presentatie bij te wonen tijdens het vrouwenfeest op 5 maart. Het evenement vindt plaats van 13.00 tot 16.00 uur.”

Meld je aan via > https://bit.ly/presentatieikkiesmij