WEET WAT U BEWEEGT

Wij kunnen u weer zorgeloos laten bewegen

Uw mening over ons!

Fysiotherapie Wateringse Veld is er voor u als cliënt. Wij hechten dan ook veel waarde aan de mening en ervaringen van cliënten over de kwaliteit van onze zorg en dienstverlening. Daarom onderzoeken we voortdurend hoe cliënten onze zorg hebben ervaren en wat zij belangrijk vinden. De resultaten helpen ons om de kwaliteit van onze zorg verder te verbeteren.

Hier vindt u meer informatie over welke onderzoeksinstrumenten we hiervoor gebruiken en welke mogelijkheden u als cliënt heeft om uw ervaringen met ons te delen.

1. Patiënttevredenheidsonderzoek
Aan het einden van uw behandelproces zullen we uitnodigen deel te nemen aan een patiënttevredenheidsonderzoek om te onderzoeken waar wij nog kunnen verbeteren.In dit onderzoek meet Qualiview uw ervaring met de geleverde fysiotherapeutische zorg door Fysiotherapie Wateringse Veld en desbetreffende fysiotherapeut. Had u het gevoel dat er naar u werd geluisterd? Communiceerde de uw fysiotherapeut duidelijk? Werd u goed doorverwezen? Zijn er verbeterpunten? Door uw ervaring te delen kunnen wij onze fysiotherapeutische zorg beter laten aansluiten op de wensen van u als klant. Fysiotherapie Wateringse Veld krijgt inzicht in verbeterpunten,

Het invullen van de patiëntervaringsenquête duurt slechts enkele minuten. Als u klaar bent, verstuurt u de antwoorden eenvoudig door op ‘verzenden’ te klikken. Alle data wordt anoniem verzameld en komen geanonimiseerd bij de betreffende zorgorganisatie terecht. Uw gegevens zijn niet te herleiden en hebben dan ook geen invloed op het zorgtraject. Anoniem is dus echt anoniem; bij ons en bij uw behandelaar. Wij geloven namelijk dat dit de beste manier is om eerlijke feedback te krijgen.

Deelname is niet verplicht, maar wordt zeer gewaardeerd. Want hoe meer mensen aan het onderzoek deelnemen, hoe betrouwbaarder de uitkomsten. En daar heeft u ook weer profijt van. Want uw medewerking geeft behandelaars handvatten om de zorg voor u te verbeteren.

2. Klachtenregeling

A . Bespreek uw klacht met de betrokken fysiotherapeut.
Probeer bij voorkeur eerst zelf uw onvrede te bespreken op de plek waar deze is ontstaan. De betrokken fysiotherapeut kan misschien direct een oplossing bieden of een misverstand recht zetten. Als zij niet op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen zij ook niet samen met u naar een oplossing zoeken. Door uw onvrede te bespreken stelt u de fysiotherapeut bovendien in staat om de zorg te verbeteren. Dat is belangrijk want Fysiotherapie Wateringse Veld wil goede zorg leveren en leren van uw ervaringen. Daarom zijn ook tips en opmerkingen welkom. Onze fysiotherapeuten staan open voor een gesprek.

B. Klachtenfunctionaris
Komt u er zelf niet uit met de fysiotherapeut of ziet u er tegenop zelf uw fysiotherapeut aan te spreken? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de praktijkeigenaar Daphne Stuiver en/of kwaliteitsmanager Marijke Diekerhof. Alles wat u aan deze persoon vertelt, is vertrouwelijk. Zij kunnen u voorlichten, adviseren, ondersteunen en begeleiden. Ook kan zij bemiddelen door samen met u en de betrokken fysiotherapeut(en) te zoeken naar een oplossing.

3. Spiegelgesprekken
Een spiegelgesprek is een bijeenkomst waarin een kleine groep cliënten in de vorm van een kringgesprek vertelt over hoe zij de zorg en dienstverlening hebben ervaren. Cliënten wordt gevraagd naar hun verwachtingen, wat goed ging, wat beter kon en wat zij belangrijk vinden.

Door het luisteren naar de ervaringen van cliënten worden wij ons meer bewust van de belevingswereld van cliënten. Dit helpt ons om onze zorg en dienstverlening beter af te stemmen op de wensen en behoeften van cliënten.

4. Opmerking, compliment of vraag
Heeft u een opmerking, compliment of vraag? U kan ons een mail sturen naar management@fcwv.nl of een formulier invullen welke in de wachtkamer beschikbaar wordt gesteld. Wij zullen uw vraag beantwoorden.

Contact en locatie

Laan van Wateringse Veld 224b
2548 CG Den Haag

Els Borst-Eilersplein 75
2545 AA Den Haag

Noordweg 26
2291 EE Wateringen

t. 070 309 98 60
e. info@fcwv.nl

 

Hoofdsponsor van:

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00 uur
Dinsdag: 08:00 - 21:00 uur
Woensdag: 07:15 - 21:00 uur
Donderdag: 07:15 - 21:00 uur
Vrijdag: 07:15 - 18:00 uur
Zaterdag: 08.00 - 13.30 uur
Zondag: gesloten

Online afspraak maken

Wacht niet tot de pijn te erg wordt, neem contact met ons op.

Keurmerk Fysiotherapie
Keurmerk Fysiotherapie