GROEPSLESSEN

Ik kan weer soepel en vrij bewegen

Wilt u meer conditie en flexibiliteit? 

Onze groepslessen zijn er voor u!

Mindfulness

Door middel van mindfulness leert u uw aandacht op specifieke dingen vasthouden of juist loslaten. Hier wordt vaak de ademhaling voor gebruikt. Het werkt ontspannend en verbetert de focus. Iedereen kan meedoen en er is geen basis niveau vereist.

De les zal vindt plaats op een matje in de trainingsruimte bij ons aan Laan van Wateringse Veld. We trainen met minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers op blote voeten in comfortabele kleding. We eindigen de les met ontspanning, waardoor een extra kledingstuk fijn kan zijn. U mag uw eigen matje meenemen, maar er zijn ook matjes aanwezig.

 

Kosten €10,70 per les (abonnement 139 per kwartaal).

Elke maandag 20:15 – 21:00 door Brett.

Boksen

Bokstraining voor ouderen is een geweldige manier om fitheid, coördinatie en kracht te verbeteren. Het is ook om sociale contacten te versterken en stress te verminderen. Bokstraining kan worden gebruikt als een lage cardiooefening die ouderen de kans geeft om hun kracht, coördinatie en flexibiliteit te verbeteren.

Bokshandschoenen zijn aanwezig. Kom in comfortabele kleding en neem je sportschoenen mee. Er zijn maximaal 6 plaatsen beschikbaar, dus meld je tijdig aan.

 

Kosten €10,70 per les (abonnement 139 per kwartaal).

Elke donderdag 09:00- 09:45 uur door Brett.

Lichaam in balans*

Tijdens onze groepstraining kunt u genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates op muziek. U doet eenvoudige en veilige bewegingen om het hele lichaam sterker, beter in evenwicht en flexibeler te maken. Het controleren van de ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

De les zal plaatsvinden op een matje in de trainingsruimte bij ons aan Laan van Wateringse Veld. We trainen met minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers op blote voeten of yoga schoentjes. Comfortabele kleding helpt en warme kleding voor de ontspanning aan het einde van de les kan prettig zijn. U mag uw eigen matje meenemen, maar er zijn ook matjes aanwezig.

 

Kosten €10,70 per les (abonnement 139 per kwartaal).

*we zitten momenteel vol, je kunt je aanmelden voor de wachtlijst. 

 

Elke maandag 17:15-18:00 & woensdag 20:15 – 21:00 uur door Suzanne.

Fysio fitness 

FysioFitness is een mooie combinatie tussen fysiotherapie en de sportschool. Het is geen onderdeel van een fysiotherapeutische behandeling. Wel kan het een uitstekend vervolg zijn op behandelingen die u heeft gekregen. Met FysioFitness kunt u namelijk in onze speciale oefenzaal met professionele trainingsapparaten werken aan uw gezondheid, belastbaarheid en conditie. FysioFitness is geschikt voor iedereen: jong en oud, in goede en in slechte conditie.

 

Kosten €10,70 per les (abonnement 139 per kwartaal).

Maandag: 09:45 – 10:30 uur op locatie WV
Vrijdag:     09:00 – 09:45 & 09:45 -10:30 uur op locatie WV
Zaterdag: 08:00 – 08:45 uur op locatie VELO
Zaterdag: 09:45 – 10:30 uur op locatie VELO

Zumba Gold

Zumba Gold is een variant van Zumba maar dan op een lagere intensiteit. De les is aangepast om aan de behoefte van de actieve oudere deelnemer te voldoen. Deze lessen zijn ideaal als je net begint met sporten of speciaal voor ouderen. Fitness en dans wordt samengevoegd in een effectief en gezellige training. 

Kosten €10,70 per les (abonnement €139 per kwartaal).

Zaterdag 10:00 uur op locatie WV

Senioren Aerobics

Fit blijven én plezier maken? Doe mee met onze senioren aerobics en ervaar het zelf. Samen met andere senioren voer je verschillende ritmische oefeningen uit gecombineerd met rekken, strekken en krachttraining. 

Kosten €10,70 per les (abonnement €139 per kwartaal).

Vrijdag 16:15 uur op locatie WV