GROEPSLESSEN

Ik kan weer soepel en vrij bewegen

Wilt u meer conditie en flexibiliteit? 

Onze groepslessen zijn er voor u!

Mindfulness

Door middel van mindfulness leert u uw aandacht op specifieke dingen vasthouden of juist loslaten. Hier wordt vaak de ademhaling voor gebruikt. Het werkt ontspannend en verbetert de focus. Iedereen kan meedoen en er is geen basis niveau vereist.

De les zal vindt plaats op een matje in de trainingsruimte bij ons aan Laan van Wateringse Veld. We trainen met minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers op blote voeten in comfortabele kleding. We eindigen de les met ontspanning, waardoor een extra kledingstuk fijn kan zijn. U mag uw eigen matje meenemen, maar er zijn ook matjes aanwezig.

 

Kosten 139 per kwartaal.

Elke maandag 20:10 – 21:00 door Brett van Schie.

Boksen

Bokstraining voor ouderen is een geweldige manier om fitheid, coördinatie en kracht te verbeteren. Het is ook om sociale contacten te versterken en stress te verminderen. Bokstraining kan worden gebruikt als een lage cardiooefening die ouderen de kans geeft om hun kracht, coördinatie en flexibiliteit te verbeteren.

Bokshandschoenen zijn aanwezig. Kom in comfortabele kleding en neem je sportschoenen mee. Er zijn maximaal 6 plaatsen beschikbaar, dus meld je tijdig aan. 

 

Kosten 139 per kwartaal.

Elke donderdag van 08:55- 09:45 uur.

Lichaam in balans 

Tijdens onze groepstraining kunt u genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates op muziek. U doet eenvoudige en veilige bewegingen om het hele lichaam sterker, beter in evenwicht en flexibeler te maken. Het controleren van de ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

De les zal plaatsvinden op een matje in de trainingsruimte bij ons aan Laan van Wateringse Veld. We trainen met minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers op blote voeten of yoga schoentjes. Comfortabele kleding helpt en warme kleding voor de ontspanning aan het einde van de les kan prettig zijn. U mag uw eigen matje meenemen, maar er zijn ook matjes aanwezig.

 

Kosten 139 per kwartaal.

Elke maandag 17:15-18:00 uur en woensdag 20:15 – 21:00 uur.

Fysio fitness 

FysioFitness is een mooie combinatie tussen fysiotherapie en de sportschool. Het is geen onderdeel van een fysiotherapeutische behandeling. Wel kan het een uitstekend vervolg zijn op behandelingen die u heeft gekregen. Met FysioFitness kunt u namelijk in onze speciale oefenzaal met professionele trainingsapparaten werken aan uw gezondheid, belastbaarheid en conditie. FysioFitness is geschikt voor iedereen: jong en oud, in goede en in slechte conditie.

 

Kosten 139 per kwartaal.

Elke dinsdagochtend van 08:05-09:00 uur.