Mijn zoon Quinn voetbalt al jaren met veel plezier bij VELO. Toen ik las over de preventieve testen die Fysiotherapie Wateringse Veld aanbood, bracht ik hem daar direct heen. Hij had weleens last van zijn knie. Blessures willen we liever voorkomen dan genezen, dus de afspraak was gemaakt.

De testen vonden plaats op locatie VELO, wat super praktisch was. De fysiotherapeut Martijn was erg vriendelijk en deskundig. Hij nam de tijd om Quinn goed te bekijken en uit te leggen wat er tijdens de test werd gemeten.

Uit de test bleek dat bij Quinn 1 been meer naar binnen stond. Dit kon leiden tot blessures, dus we waren blij dat we dit op tijd hadden ontdekt. Martijn stelde een oefenprogramma op maat op voor Quinn, met oefeningen die hij zowel in de praktijk als thuis kon doen.

Na 3 bezoeken bij de fysio merkt Quinn al een enorm verschil. Hij is fitter, voelt zich sterker in zijn benen en heeft minder last van pijn. Ook tijdens zijn voetbaltrainingen en wedstrijden merkt hij dat hij steviger op zijn benen staat en meer power heeft.

Ik ben ontzettend blij dat we voor Fysiotherapie Wateringse Veld hebben gekozen. De preventieve testen waren echt waardevol voor de gezondheid van Quinn. De fysiotherapeuten zijn deskundig, betrokken en weten precies hoe ze jonge voetballers kunnen helpen om blessures te voorkomen en optimaal te presteren.

Een absolute aanrader voor alle jonge voetballers!

Ik zou Fysiotherapie Wateringse Veld zonder twijfel aanraden aan alle ouders van jonge voetballers. De preventieve testen zijn een waardevolle manier om blessures te voorkomen en je kind te helpen om zijn of haar volledige potentie te bereiken.