SENIORENFITNESS

Ik kan weer makkelijker bewegen

SeniorenFitness

Bent u wat ouder en wilt u sporten onder deskundige en persoonlijke begeleiding? Dan is SeniorenFitness echt iets voor u. SeniorenFitness is namelijk een mooie combinatie tussen fysiotherapie en de sportschool. SeniorenFitness is geen onderdeel van een fysiotherapeutische behandeling. Wel kan het een uitstekend vervolg zijn op behandelingen die u heeft gekregen. Met SeniorenFitness kunt u namelijk in onze speciale oefenzaal met professionele trainingsapparaten werken aan uw gezondheid, belastbaarheid en conditie.
SeniorenFitness vindt in groepsverband plaats. SeniorenFitness is hetzelfde als FysioFitness, alleen speciaal voor ouderen. Wij bieden een speciale SeniorenFittness groep aan, zodat onze fysiotherapeut aan deze groep extra aandacht kan besteden. De groepsgrootte van SeniorenFitness is dan ook maximaal vijf personen.

SeniorenFitness begint met een intake en een starttest. Een starttest is een conditietest, maar ook een specifieke test van een onderdeel van uw lichaam, bijvoorbeeld de beweeglijkheid van uw benen. Na deze test maken we een persoonlijk oefenprogramma met u. Als u aan de slag gaat, meten we regelmatig of uw gezondheidsituatie verandert. Een training duurt 50 minuten en die kunt u meerdere keren per week doen. De training bestaat uit een warming-up, oefeningen op apparaten, grondoefeningen en tot slot een cooling down. U wordt hierbij begeleid door een fysiotherapeut met veel expertise. De therapeut voorziet u tijdens de training ook van persoonlijke adviezen. Per keer maakt u een afspraak voor de volgende keer. Zo garanderen wij dat u de persoonlijke aandacht krijgt die u nodig heeft. Wij beschikken over een kleedruimte met kluisjes en een douche; deze ruimte grenst aan de oefenzaal.

SeniorenFitness wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Als u wel een medische indicatie heeft, komt u in aanmerking voor fysiotherapie wat wel uit uw aanvullende verzekering vergoed wordt.

Contact en locatie

Laan van Wateringse Veld 224b
2548 CG Den Haag
t. 070 309 98 60
e. info@fcwv.nl

Hoofdsponsor van:

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00 uur
Dinsdag: 07:15 - 21:00 uur
Woensdag: 07:15 - 21:00 uur
Donderdag: 07:15 - 21:00 uur
Vrijdag: 07:15 - 18:00 uur
Zaterdag: 08.00 - 13.30 uur
Zondag: gesloten

Online afspraak maken

Wacht niet tot de pijn te erg wordt, neem contact met ons op.