OEFENTHERAPIE

Ik kan weer beter bewegen

Train in eigen tempo en kom op kracht met onze persoonlijke begeleiding

Oefentherapie is een onderdeel of verlengstuk van uw fysiotherapeutische behandelingen. Hij heeft tot doel de belastbaarheid van het lichaam te vergroten tot het niveau dat gewenst en haalbaar is.

De fanatieke sporter vereist een andere aanpak dan de persoon die tevreden is wanneer hij zichzelf weer kan aankleden en wassen. Het gaat hierbij om het trainen van de conditie, de spierkracht, de stabiliteit en de coördinatie, maar dan aansluitend op uw behoefte. Een individuele benadering welke verschilt per persoon.

Oefentherapie kan helpen bij:

  • Revalidatie voor of na een operatie: wervelkolom, heup, knie, enkel, schouder.
  • Revalidatie van verschillende soorten (chronische) rugklachten en met (chronische) nek- of schouderklachten en nek gerelateerde hoofdpijnklachten.
  • Revalidatie na een sportblessure.

Speciale Oefentherapie

Wij bieden speciale Oefentherapie aan voor mensen met COPD, SOLK en rugklachten

  • Bewegen met COPD
  • Bewegen met SOLK (onverklaarbare lichamelijk klachten) bijvoorbeeld fibromyalgie, chronische vermoeidheid, chronische rugklachten
  • Bewegen met rugklachten

Oefenzaal

FCWV beschikt over een ruime oefenzaal van 80 m2 om u zoveel mogelijk ruimte te kunnen bieden tijdens de behandelingen. De oefenzaal is uitgerust met adequate medische trainingsapparatuur die onze behandelkwaliteit en resultaten kan ondersteunen en optimaliseren. Daarnaast blijven al onze therapeuten op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapeutische oefentherapie en revalidatie.

Oefentherapie is een onderdeel van uw behandeling en kan daarom (gedeeltelijk) onder uw verzekeringsvergoeding vallen. Informeer bij ons op hoeveel behandelingen u recht heeft.

Contact en locatie

Laan van Wateringse Veld 224b
2548 CG Den Haag
t. 070 309 98 60
e. info@fcwv.nl

Hoofdsponsor van:

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00 uur
Dinsdag: 07:15 - 21:00 uur
Woensdag: 07:15 - 21:00 uur
Donderdag: 07:15 - 21:00 uur
Vrijdag: 07:15 - 18:00 uur
Zaterdag: 08.00 - 13.30 uur
Zondag: gesloten

Online afspraak maken

Wacht niet tot de pijn te erg wordt, neem contact met ons op.