OPEN DAG zaterdag 15 april

Ervaar onze groepslessen

Wilt u zich fitter voelen en gezellig samen sporten?

Bewegen houdt u gezond! Ervaar het vandaag gratis

Fysiotherapie Wateringse Veld heeft op zaterdag 15 april een open dag met verschillende groepslessen om u te laten ervaren wat deze les precies inhoudt. Want, bewegen houdt u gezond! U kunt zich aanmelden voor onderstaande lessen. Deze zullen ieder 30 minuten duren. Kunt u niet kiezen? Geen probleem, u kunt zich voor meerdere lessen aanmelden:

  • Lichaam in Balans – 09:30 uur, door Celine
  • Senioren Aerobics – 09:30 uur, door Sylvana
  • Zumba Gold – 10:15 uur, door Sylvana
  • Boksles – 10:15 uur, door Brett
  • Mindfulness – 11:00 uur, door Brett

 

Lukt het aanmelden niet? Dan kunt u bellen naar:  070 309 98 60

Lichaam in balans

Tijdens onze groepstraining kunt u genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates op muziek. U doet eenvoudige en veilige bewegingen om het hele lichaam sterker, beter in evenwicht en flexibeler te maken. Het controleren van de ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Senioren Aerobics

Fit blijven én plezier maken? Doe mee met onze senioren aerobics en ervaar het zelf. Samen met andere senioren voer je verschillende ritmische oefeningen uit gecombineerd met rekken, strekken en krachttraining. 

 

Zumba Gold

Zumba Gold is een variant van Zumba maar dan op een lagere intensiteit. De les is aangepast om aan de behoefte van de actieve oudere deelnemer te voldoen. Deze lessen zijn ideaal als je net begint met sporten of speciaal voor ouderen. Fitness en dans wordt samengevoegd in een effectief en gezellige training. 

Boksen

Bokstraining voor ouderen is een geweldige manier om fitheid, coördinatie en kracht te verbeteren. Het is ook om sociale contacten te versterken en stress te verminderen. Bokstraining kan worden gebruikt als een lage cardiooefening die ouderen de kans geeft om hun kracht, coördinatie en flexibiliteit te verbeteren.

Mindfulness

Door middel van mindfulness leert u uw aandacht op specifieke dingen vasthouden of juist loslaten. Hier wordt vaak de ademhaling voor gebruikt. Het werkt ontspannend en verbetert de focus. Iedereen kan meedoen en er is geen basis niveau vereist.